Cautare

1335 de rezultate pentru "24 12 2009ultimele cumparaturi timisoara" (3.24 secunde)
Astfel, in perioada 22-30 Aprilie 2015, biletele pentru spectacolele de la Bucuresti, Constanta, Brasov, Cluj si Timisoara sunt mai ieftine cu 40 de procente!
Municipiul Timisoara a fost ales pentru a deveni Capitala Europeana a Culturii in 2021 Timisoara este orasul romanesc ales pentru a deveni Capitala Europeana a Culturii in 2021, a anunțat, vineri, Steve Green, seful juriului, intr-o conferinta de presa desfasurata la sediul Bibliotecii Nationale a Romaniei.
Magda Marincovici Chiar este un privilegiu sa vorbesti cu doctorul Mihai Gafencu, nefrolog pediatru la Spitalul Clinic de Copii Louis Turcanu Timisoara. ... Avem patru centre Iasi, Cluj, Timisoara, Bucuresti: ... De exemplu, noi la Timisoara avem aproximativ 12, iar la Cluj sunt de zece ori mai mult.
Silvian Toma a fost audiat de procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism - Biroul Teritorial Mehedinti si retinut pe baza de ordonanta pentru 24 de ore, urmand sa fie prezentat Tribunalului Mehedinti cu propunere de arestare pentru 29 de zile.
Nu in ultimul rand, psihologul atrage atentia asupra gradului de solicitare fizica, intrucat succesiunea din care fac parte goana dupa cumparaturi, participarea la petreceri si pregatirea meselor de sarbatori poate fi extenuanta.
Stiam ca e deschis si astazi (ieri - n.r.), asa ca nici nu m-am stresat foarte tare sa-mi fac provizii considerabile", a declarat Marian, unul dintre craiovenii plecati in a doua zi de Craciun la cumparaturi.
Totusi, potrivit acestora, clientii nu beneficiaza de perioada de gratie decât pentru banii folositi la cumparaturi. ... Daca în cazul creditelor în lei, pentru cumparaturi, dobânda de reclama variaza între 17,5 si 28%, dobânda anuala efectiva (DAE) variaza între 18,60 si 60,84%.
Cati romani fac cumparaturi pe internet ? Pana in 2015, jumatate dintre europeni vor face cumparaturi pe internet, iar unul din cinci va achizitiona inclusiv din magazine online prezente in alte tari din Uniunea Europeana.
Ti-am pregatit pentru vineri, 9 octombrie, o sesiune de cumparaturi cu discount de 30% in showroom-ul Depot 96, Splaiul Unirii nr. ... Ai din partea Depot 96 reducere de 30% pentru orice achizitionezi din showroom in ziua evenimentului din colectia noua si cadou la cumparaturi o esarfa din matase naturala!
bloggerii, jurnalistii, clientii veniti la cumparaturi, trecatorii si chiar vecinii din blocul de deasupra magazinului, care au fost invitati sa ciocneasca un pahar din Vinurile Selectionate Costiniuc, sponsorul care a asigurat bauturile serii. ... Poti face cumparaturi, pentru ca ai REDUCERI ANIVERSARE LAMBRETTA, la magazinul The Retro Shop!
Pentru o experienta de cumparaturi cat mai placuta, Carrefour Romania pune la dispozitia clientilor hipermarketului online www.Carrefour-Online.ro o noua serie de beneficii de care se pot bucura incepand cu luna octombrie.
Va ocupati de cumparaturi, pregatiri si redecorari. ... Faceti tot felul de liste si va ocupati personal de cumparaturi si de aranjarea casei pentru sarbatori. ... SAGETATOR 22.11-21.12: ... Cumparaturi, cadouri pentru cei dragi, gatit, decorat casa pentru sarbatori si distractie. ... CAPRICORN 22.12-19.01:
Intre 15 martie si 7 aprilie, 3.500 de vouchere de cumparaturi, in valoare totala de 175.000 de lei vor fi oferite garantat clientilor centrului comercial.
Incepand de luni, 27 aprilie, PROFI extinde si in orasele Bucuresti si Cluj proiectul inceput la Timisoara in sprijinul persoanelor lipsite de familie, prieteni sau vecini care sa le ajute sa-si cumpere produsele de care au nevoie.
Bucuresti, Brasov, Ploiesti, Constanta, Iasi, Cluj, Braila, Suceava, Pitesti, Focsani, Oradea, Sibiu, Buzau, Drobeta, Botosani, Galati, Targu Jiu, Timisoara si Piatra Neamt. ... Mentiuni speciale " 320 de cupoane de cumparaturi Carrefour in valoare de 100 lei (10 premii/magazin);
Bucuresti, Brasov, Ploiesti, Constanta, Iasi, Cluj, Braila, Suceava, Pitesti, Focsani, Oradea, Sibiu, Buzau, Drobeta, Botosani, Galati, Targu Jiu, Timisoara si Piatra Neamt. ... Mentiuni speciale - 320 de cupoane de cumparaturi Carrefour in valoare de 100 lei (10 premii/magazin);
statul roman, Ministerul Apararii Nationale, UM 01024 Timisoara, Parchetul Militar Timisoara, Parchetul de pe langa Curtea Suprema de Justitie, Ministerul Administratiei si Internelor, Compania de Pompieri Petrosani, Judecatoria Timisoara, Tribunalul Timis, Parchetul de pe langa Curtea de Apel Timisoara, Judecatoria Zalau, Tribunalul Salaj, Curtea de Apel Cluj, Parchetul de pe langa Curtea de Apel Cluj, Curtea de Apel Bucuresti, Inalta Curte de Casatie si Justitie, Tribunalul Bucuresti, Ministrul Justitiei, Consiliul Superior al Magistraturii, Presedintia Romaniei si Guvernul Romaniei.
Vlad Speriusi, seful PNA Timisoara, a declarat ieri, intr-o conferinta de presa, ca este posibil ca fostul demnitar sa fi sprijinit gruparea infractionala care a prejudiciat Electrica Banat cu peste 200 miliarde de lei vechi.
Vlad Speriusi, seful PNA Timisoara, a declarat ieri, intr-o conferinta de presa, ca este posibil ca fostul demnitar sa fi sprijinit gruparea infractionala care a prejudiciat Electrica Banat cu peste 200 miliarde de lei vechi.
Premiul debut i-a revenit Silviei Torok, la doi ani de cand aceasta a absolvit cursurile universitatii din Cluj-Napoca de cand e actrita a Teatrului German din Timisoara, pentru personajul Iris din. "Fetita din bolul pestelui auriu" de Morris Panych, regia Radu Afrim, la Teatrul German de Stat Timisoara.
google-analytics.com